0

راهنمای فارسی لوازم خانگی

شماره تلفن های تعمیرگاه (دفتر مرکزی) :

 09191494523        ****        02188420162      ****       09122850445

02186028316

کلیه خدمات ارائه شده با ضمانت کتبی و قطعات اورجینال و تضمین برگشت وجه می باشد (مراجعه تکنسین در کمتر از یک ساعت برای تهران )

راهنمای فارسی قهوه ساز تمام اتوماتیک آاگ الکترولوکس

 

 

 

- مدلهای
AEG Electrolux
PE3820 - M 
PE4520 - M
 
- قابلییت های این دستگاه :
1-   طراحی متوع با ترکیبی از شیشه و استیل مدل T
2-   صفحه کنترل لمسی ضد آب با دسترسی آسان
3-   قابلیت تنظیم غلظت و حجم قهوه به صورت دلخواه
4-   پارچ مخصوص شیر
5-   تولید کف شیر (Milk Froth)6-   تولید شیر داغ (Milk Warm)
7-   تولید آب داغ (Hot Water)
8-   caffe
9-   Espresso
10- Espresso  Double
11- کاپوچینو  Cappuccino
12- کافی لته 
13- مدت زمان آماده شدن کمتر از یک دقیقه در حالت استارت اولیه و 5 ثانیه حالت آماده به کار
14- قابلییت تنظیم زمان روشن و آماده شدن روزانه
15- ساعت داخلی
16- تنظیم زمان خاموش شدن روزانه
17- تنظیم زمان خاموش شدن خودکار در صورت عدم استفاده
18- قابلییت نصب فیلتر آب
19- مجهز به آسیاب داخلی برای آسیاب دانه قهوه و قابلییت تنظیم میزان آسیاب کردن
20- قابلیت استفاده از پودر آماده اسپرسو
21- برد هوشمند داخلی با 12 سنسور مختلف در قسمت های مختلف دستگاه برای کارایی بهتر و دقیق
22- سیستم دمکن قهوه استیل ضد زنگ با امکان شستشوی آسان (طراحی برتر 2010 در اروپا و آمریکا)
23- دارای ظرف مخصوص ماگ برای تولید همزمان چندین قهوه برای سرو
24- سیستم آبکشی خودکار
25- سیستم خود تمیزکن پارچ شیر به صورت خودکار و هوشمند
26- سیستم Descaling (جرمگیری داخلی)
27- طراحی برای داخل کابین (توکار) با ریلهای فولادی و مقاوم به صورت کشویی و دسترسی آسان به تمامی قسمت ها
28- ال ای دی زیبا و خطی برای ست شدن با فر و ماکروویو
 
 
- نحوه جرمگیری قهوه ساز :
  -- زمانی که پیغام  PLEASE DESCALE بر روی نمایشگر دستگاه شما ظاهر شد به این معناست که باید دستگاه جرمگیری شود در این حالت اگر با توجه به دستورهای ظاهر شده برروی دیسپلی عمل کنید و در مرحله سوم که پیغام ریختن مایع جرم گیر ظاهر می شود هیچ مایعی نریزید عمل جرمگیری انجام می شود و پیغام از صفحه پاک می شود اما در واقع هیچ کاری انجام نمی شود توصیه می کنیم که اینکار را نکنید و حتما مایع مخصوص به آب اضافه شود تا بعلت جرم گرفتن قطعات داخلی در آینده مجبور به هزینه اضافی نشوید .
 
 
 
- بدلیل حساس بودن دستگاه با توجه به اطلاعات مندرج در این صفحه لطفا اقدام به تعمبر آن نکنید برای اینکار می توانید از مشاوره رایگان این محصول بهره مند شوید در صورت دستکاری محصول اواقب آن بعهده خودتان خواهد بود .
 
  --- راهنمای فارسی تمامی قسمت ها با شکل
+ بخش A :
- A1   :  محفظه آب اضافه
- A2   :  درب قسمت اسبک دمکن
- A3   :  محل رابط خروجی قهوه و دمکن
- A4   :  محفظه تفاله دانه قهوه
- A5   :  مجموعه اسبک دمکن
- A6   :  لامپ ال ای دی
- A7   :  دکمه فشاری روشن خاموش (حالت آماده به کار)
- A8   :  صفحه نمایشگر
- A9   :  ظرف آب
- A10 :  محل اتصال قطعه خروجی بخار داغ و پارچ
- A11 :  ظرف مخصوص قهوه به صورت ماگ
- A12 :  مخزن آب
- A13 :  نازل خروجی قهوه
- A14 :  نگهدارنده مجموعه آب های اضافه و تفاله قهوه
- A15 :  درپوش محفظه دانه قهوه
- A16 :  محفظه دانه قهوه
- A17 :  ولوم تنظیم کننده میزان آسیاب کرده قهوه
- A18 :  درپوش محل ریختن پودر اسپرسو
- A19 :  قاشق مخصوص حجمی پودر اسپرسو
- A20 :  محل قرار دادن قاشق
- A21 :  دریچه مخصوص برای ریختن پودر اسپرسو
- A22 :  کابل برق
- A23 :  کلید اصلی روشن و خاموش
- A24 :  محل نگهداری قهوه اضافه
- A25 :  ترمینال برق ورودی
+ بخش B :
- B1   :  صفحه نمایشگر
- B2   :  دکمه منو
- B3   :  روشن خاموش کردن ال ای دی در حالت نرمال
- B4   :  تنظیم غلظت قهوه در حالت نرمال
- B5   :  انتخاب ماگ
- B6   :  دکمه منو و برگشت
- B7   :  دکمه بالا در حالت منو
- B8   :  دکمه پایین در حالت منو
- B9   :  دکمه تایید و ورود در حالت منو
- B10 :  دکمه تولید قهوه (یک لیوان)
- B11 :  دکمه تولید قهوه (دو لیوان)
- B12 :  کاپوچینو و کافی لته
- B13 :  بخار داغ
- B14 :  تولید کف شیر (میلک فروس)
+ بخش C :
- C1 :  انتخاب حالت کاپوچینو و کافی لته
- C2 :  دستگیره
- C3 :  دکمه کلین
- C4 :  لوله مکش شیر
- C5 :  نازل خروجی شیر داغ و یا کف شیر
- C6 :  محل اتصال با نازل خروجی بخار روی دستگاه A10
- C7 :  نازل اتصال به محل خروج بخار داغ در زمان گرفتن آب جوش یا بخار

+ ارور ها و پیغام های دستگاه قهوه ساز آاگ الکترولوکس :
-- ADD PRE-GROUND COFFEE :
    - دانه قهوه در محل مربوطه موجود نیست ( لطفا دانه قهوه در محل A16 ریخته شود )
-- PLEASE DESCALE  :
    - اتصالات مربوطه و لوله های داخلی نیاز به جرمگیری دارند  ( لطفا با شماره 09128704028 تماس بگیرید یا SMS دهید )
-- LESS COFFEE :
    - مقدار دانه قهوه برای برنامه انتخابی کافی نمی باشد  (لطفا دانه قهوه در محل A16 ریخته شود و مجددا برنامه ار انتخاب کنید )
-- FILL BEAN CONTAINER :
    - کمبود دانه قهوه   (محفظه A16 را از دانه قهوه پر کنید )
-- INSERT BREWING UNIT :
    - محفظه آب اضافه و تفاله در سرجای خود نیست یا به درستی جا نخورده است  (محفظه A14 را دولاره جا بزنید )
-- CLOSE DOOR :
    - درب محفظه A2 باز است یا درست یسته نشده  ( درب را از سمت راست باز کرده و مجددا ببندید )
-- GENERAL ALARM :
    - قسمتهای داخلی دستگاه زیادی کثیف شده است   ( نسبت به نظافت و تمیز کردن اسبک دمکن و سایر قسمتهای آن اقدام کنید  )
-- REPLASE FILTER :
    - فیلتر دستگاه نیاز به تعویض دارد   ( فیلتر آب عوض شود )

-- در صورت برطرف نشدن هریک از مشکلات بالا فقط با کارشناس این محصول از طریق شماره های 09128704028 یا  02188759823 تماس بگیرید .
--  تعمیر دستگاه بوسیله تعمیرکار متفرقه هیچگونه مسولییتی متوجه این شرکت نخواهد بود
 
 
+ قهوه هایی که با این دستگاه می توانید درست کنید :

لاته :

این کلمه خلاصه شده کافه لاته به معنی قهوه با شیر است. در ایتالیا این نوع قهوه مترادف با کاپوچینو است. در امریکا لاته بر پایه اسپرسو است که با مقدار زیاد ی شیر داغ و با لایه نازکی کف شیر یا هیچکدام از این ها سرو میشود که به سلیقه کافی شاپ دار یا ذائقه مشتری بستگی دارد.

کافه اولاته :
قهوه جوشیده ای که به شیر داغ سرو میکنند.

لاته ماکیاتو (به ایتالیایی : Latte macchiato) :
در اصل برعکس کافه لاته است یعنی اسپرسو را روی شیر داغ می ریزند.

کافه آفوگاتو (Affogato) :

آفوگاتو یک نوشیدنی برپایه قهوه است. آفوگاتو معمولاً از مخلوط کردن یک شات اسپرسو داغ با بستنی یا ژلاتین وانیلی حاصل می‌شود.

لانگ بلک :
شبیه به آمریکانو است اما ترتیب درست کردن آن برعکس است. یعنی اسپرسو را به آب داغ اضافه میکنند.

لونگو :
حدود یک ونیم لیتر برابر آب را به قهوه آسیاب شده اضافه میکنند که مزه ضعیف تری بدست می آید.

کافه ماکیاتو :
مقدار کمی کف شیر را با قاشق روی اسپرسو می ریزند. کافه ماکیاتو را باید از لاته ماکیاتو بدست آورد.

موکا :
معمولا لاته ای است که با شکلات مخلوط شده است.

رد آی :

فنجانی از قهوه چکیده با یک شات اسپرسو در آن که به آن آل پاچینو هم میگویند.

ریسترسو :
آب کمتری دارد و طعم قوی تری از آن بدست می آید.نام دیگر آن اسپرسو کورتو است و در فرانسه به آن کافه سره یا کافه کورت میگویند.

رومانو :
اسپرسویی است که با لیمو سرو میشود.

گرانیتا :
اسپرسویی است که با یخ و شکر سرو میشود.

نی ینتا :
کاپوچینوی بدون کافئین که با شیر بدون چربی سرو میشود.

لاته چینو :
یک شات اسپرسو که روی آن یک شیر داغ و یک سانت کف شیر سرو میشود.

راپاچینو :
یک شات اسپرسو که با بستنی و کمی شیر یخ سرو می شود.

گوچیاتو :
یک شات اسپرسو که با کاپوچینو ی کف کرده سرو میشود.

فراپاچینو :
یک شات اسپرسو که با شیر شکر و یخ سرو می شود که همان آیس کاپوچینو است.

کافه کرم :
یک شات اسپرسو که با 25 گرم خامه شیرین سرو میشود.

کافه آمار تو :
کافه لاته ایست که با شربت بادام سرو میشود.

آفوگاتو :
اسپرسویی است که روی بستنی ایتالیایی ریخته و سرو می شود. از قدیم بستنی ایتالیایی وانیلی را برای این نوع قهوه به کار میبردند
آمریکانو :
اسپرسو با آب جوش از خیلی قدیم برای این قهوه دو قسمت مساوی اسپرسو و آب جوش به کار میبردند یعنی آب را روی اسپرسو اضافه میکردند.

بلک آی :
فنجانی از قهوه چکیده با دو شات اسپرسو در آن.
کاپوچینو مکزیکی :
اسپرسو+عسل+شیر و کف شیر
کاپوچینو کن پانانا :
اسپرسو+خامه فرم گرفته
کاپوچینو ایرلندی :
اسپرسو+کف ماالشعیر در ایران البته
کفه کرتو :
اسپرسو+شکلات مایع+سودا داغ و صدهامدل دیگر.......
از قدیم این طور بوده یک سوم اسپرسو یک سوم شیر داغ و یک سوم کف شیر. در آمریکا کاپوچینو را از کافه لاته با کف شیر بیشتر درست میکنند که اسپرسوی کمتری نیاز دارد.

کورداتو :
اسپرسویی که با کمی شیر گرم بریده شده باشد.

کوبانو :
برای این قهوه هنگام آماده کردن به قهوه دمی شکر اضافه میکنند تا طعم آن با قهوه ای که پس از دم کردن شکر به آن اضافه میشود کاملا فرق میکند.شکر را میتوان با مقدار کمی از اسپرسو مخلوط کرد و خوب هم زد و بعد از دم کردن اسپرسو آن را به بقیه شات اضافه کرد.به کوبانو گاهی تینتو هم گفته میشود.

دوپینو :
اسپرسوی دوبل.

اسپرسوی کن پانا :
اسپرسویی که خامه شیرین روی آن بگذارند.

فلت وایت :
یک قسمت اسپرسو و دو قسمت شیر داغ.

آیس کافی :

معمولا به قهوه ای گفته میشود که قبلا دم شده سرد شده و با یخ سرو میشود. در استرالیا آیس کافی به اسپرسویی گفته میشود که با شیر سرد و بستنی مخلوط میشود .بعضی ها هم به جای آن بستنی ایتالیایی بکار می برند. در ایتالیا به آیس کافی کافه فردو میگویند که از قبل شیرین میشود و کاملا سرد اما بدون یخ سرو میشود . در ژاپن آیس کافی را بیشتر در تابستان سرو میکنند که معمولا قهوه چکیده سرد است که با یخ و شربت شکر در کنار آن سرو میشود تا مشتری با ذائقه خودش آن را شیرین کند.

+ نگهداری قهوه ساز تمام اتوماتیک آاگ الکترولوکس :
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 

--
--
--
--
--
--
--
 
....
 
 
 

قهوه ساز دلونگی | قهوه ساز آاگ | قهوه ساز الکترولوکس | قهوه ساز بوش | قهوه ساز آریستون | تعمیر قهوه ساز فلر | قهوه ساز مولینکس | جرمگیری قهوه ساز|پیغام descaling